Security Awards 2013

Lyckliga vinnare! Eurosafe Security Solutions fick priset för Årets Säkerhetslösning för AutoLock RFID. En lösning framtagen tillsammans med Posten Logistik. Priset delades ut av PAAM Systems ABs VD Magnus Johansson vid galan på Café Opera i Stockholm. fotograf: Torbjörn Larsson

PS Del 4.1: 2010-2012 Förändring

Inledningsvis var det viktigt att visa tydlighet. Vilka PAAM är! Vad PAAM står för. För att visa att erbjudandet var ett system ändrades namnet till AXSOR. Allt mjukt fick röd prägel. Det var dags för en ny era. Det var(…)

PS Del 4: PAAM Systems AB – Vuxen (2010-)

Återigen ett innovativt mindre bolag. Nu med ny ägarstruktur. Fortsatt med lång erfarenhet i branschen. Fortsatt med ledstjärnan att hjälpa kunderna i vardagen. Arbetet inleddes med fokus på värdegrund och struktur. Tillbaka till den gamla känslan. Den skulle bara paketeras(…)

PS Del 3.2: 2008-2009 Turbulens

Slutet av 2007 hade varit något turbulent och första halvåret 2008 fortsatte i samma anda. Organisationen genomgick förändring. Parallellt fortsatte utvecklingsarbetet för att säkerställa genomförandet av en marknadsintroduktion. Efter ytterligare en tid började bitarna sakta falla på plats. Det låg(…)

PS Del 3.1: 2005-2007 Distribution

I slutet av 2004 skrevs avtalet under av Frank Norberg och Ulf Södergren, dåvarande VD för ASSA AB. TT System ingick numera i ASSA ABLOY koncernen. ASSA ABLOY är ett fantastiskt bolag. De kan sin sak. De kan industri och(…)

PS Del 2.5: 2002-2004 Webbklient

Det hade bevisats många gånger att kunders önskemål gick att möta. Tillsammans med kunderna gick det att sitta i förarsätet för utvecklingen i hela branschen. Kundernas behoven av kontroll stod i centrum och teknik nyttjades som verktyg för att möta(…)

PS Del 2.4: 1999-2001 Administration

Att använda elektronik i vardagen började bli en självklarhet. Att använda PC för administration av system blev allt vanligare. När Ethernet gjorde sitt intåg ordentligt började önskemålen komma om att nyttja nätverket för att kommunicera med anläggningarna. Inledningvis kopplades nätverkskort(…)

PS Del 2.3: 1996-1998 Spårbarhet

Kodlås började bli allt vanligare. Det började komma både kinesiska och tyska kodlås för säkerhetsskåp. Att erbjuda en helhetslösning med nyckelskåp och inbyggt kodlås kändes naturligt att ta fram. CodeLock såg dagens ljus. Lösningen hade god säkerhet, möjlighet till flera(…)

PS Del 2.2: 1993-1995 Tillgänglighet

Att använda nyckel för att öppna ett nyckelskåp är inte att föredra. Det skall kunna lösas på annat sätt! Skåp med inbyggt kodlås fanns inte på marknaden. RFID var inte att tänka på. Ändå skall det gå att lösa. Bewator(…)