KEYsafe BlackBox

Elektronisk nøgleskab får nyt liv!

For femten år siden blev det elektroniske nøgleskab KEYsafe introduceret. Nu kan de mange skabe i Danmark fremtidssikres, og opdateres til den nye webbaserede platform AXSOR

KEYsafe er PAAM Systems gamle tro tjener, og var det første svenske elektroniske nøgleskab på markedet. Med introduktionen af KEYsafe BlackBox kan kunderne fortsætte med at anvende sine elektroniske nøgleskabe, og alligevel, ved opgradering til AXSOR, få øget kontrol, effektivitet og sporbarhed.

KEYsafe, og efterfølgeren EAGLE, kan derefter administreres sammen via AXSOR direkte i Internet Explorer – uden installation af ekstra programmer på PC’en, og med automatisk håndtering af loggen.  Platformen AXSOR giver blandt andet mulighed for håndtering af ikke elektroniske objekter, med mulighed for påmindelser og alarmhåndtering via for eksempel e-mail og SMS.

Læs mere her: BlackBox