Elektronisk nøgleskab med alkolås

Alkolås i biler er blevet mere almindeligt. Gennem samarbejdet mellem PAAM Systems og Dignita findes der nu også elektroniske nøgleskabe med integreret alkolås. Dette er en omkostningseffektiv måde at sikre at medarbejdere, som f.eks. chaufører ikke er påvirket af alkohol.
Kombinationen af de elektroniske EAGLE nøgleskabe fra PAAM Systems og Alkolås fra Dignita sikrer at der ikke findes nogen alkohol påvirkning, hverken ved arbejdets start- eller sluttidspunkt.
Det er muligt at aktivere og deaktivere alkolåsen når det ønskes, samt at spærre for adgang til nøglerne hvis der konstateres alkohol i udåndingsluften – med eller uden identificering af hvem som har gennemført testen. Alt logges så opfølgning kan ske i PAAM’s software AXSOR, hvor det også er muligt at videresende informationerne via SMS eller e-mail.

I stedet for en alkolås pr. bil er det nu muligt at have én alkolås for op til 768 nøgler. Foruden alkohol kontrollen får man desuden mulighed for at anvende de øvrige funktioner i AXSOR og EAGLE, som for eksempel, sporbarhed og nøgleadministration.